Hoşgeldiniz ziyaretçi! [ Kayıt Ol | Giriş yap

Almanya Çalışma İzni Vizesi İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Almanya Yasal Haklar, Yararlı Bilgiler 2 Mayıs 2019

Almanya'da Çalışma İzni

Almanya Çalışma İzni Vizesi başvurusu yapmak için, eğer çalışacağınız süre 90 günü aşıyorsa uzun süreli Ulusal Vize (D tipi) başvurusu yapmanız gerekmektedir. Ulusal Vize (D tipi) başvurunuzda çalışma amaçlı gittiğinizi bu vize türünün evraklarına ek olarak hazırlayacağınız evraklarla belirtmeniz gerekmektedir. Devamını Oku

817 gösterim, 0 gün